studiekeuzecoach Deniz Wagner

Neqxt Studiekeuze begeleiding

"“Laten we samen op ontdekkingsreis gaan en nieuwe mogelijkheden verkennen, met meer zelfvertrouwen en vastberadenheid dan ooit tevoren!”"

Twijfel je nog welke studie je moet kiezen? Ben je onzeker of je wel de juiste studiekeuze maakt? Vind je het lastig om een studie te vinden die echt bij je past?

Mijn missie is om studenten en jongvolwassenen te begeleiden bij het ontdekken van hun ware passies en hen te helpen hun volledige potentieel te benutten. Het maken van een studiekeuze kan een grote stap zijn, en er zijn veel factoren om rekening mee te houden voordat je een beslissing neemt. Ik sta klaar om jonge, gedreven mensen te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes en het vinden van een studierichting die hen helpt hun doelen te bereiken en een succesvolle carrière op te bouwen.

Een goed zelfbewustzijn bevordert niet alleen je emotionele welzijn, maar ook je zelfvertrouwen en zelfrespect. Het geeft je inzicht in wie je bent, waar je naar toe wilt en waar je krachten liggen. Zelfbewustzijn is van onschatbare waarde voor succes in je studie en je latere loopbaan.

Na ons 6-weken durende programma zul je meer duidelijkheid hebben over je toekomst en beter in staat zijn om weloverwogen beslissingen te nemen. Je zult merken dat je academische prestaties verbeteren omdat je een studie hebt gekozen die echt bij je past. Kortom, hier ben je op weg naar een succesvolle carrière die aansluit bij jouw persoonlijke doelen en ambities.

 

“Ik ben Deniz ontzettend dankbaar voor haar begeleiding bij mijn studiekeuze. Ze heeft me geholpen mijn talenten te ontdekken en mijn passies te verbinden met mijn toekomstige carrière.”

“De begeleiding die ik kreeg bij mijn overstap van MBO naar HBO was geweldig. Deniz nam de tijd om mijn doelen en interesses te begrijpen en hielp me bij het selecteren van verschillende studies. Deniz heeft me tijdens het hele proces ondersteund. Dankzij haar hulp voel ik me zelfverzekerd.”

 

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op!

Laten wij connecten!