studiekeuzecoach Carmen Bogaardt

Carmen Bogaardt Coaching

"Wanneer je luistert naar je hart, klopt het."

Een studiekeuze kan best lastig zijn, er zijn ook zoveel studies om uit te kiezen! En vaak weet je nog helemaal niet wat je later wil gaan doen.

Ik zoek samen met jou uit welke studies er bij je passen. In 3 gesprekken van 1,5 uur kijken we naar je interesses, je talenten , je drijfveren en zoeken daar studies bij die jou leuk en interessant lijken. Persoonlijke gesprekken, geen testen.

We doen veel samen en je krijgt ook een paar thuisopdrachten. Uiteindelijk ben jij zelf degene die kiest. Dat is belangrijk omdat je tijdens je studie ook weer te maken krijgt met keuzemomenten in de vorm van keuzevakken en soms zelf een studierichting. Dan is het fijn dat je jezelf zo goed kent dat je de keuzes ook kan maken.

We kiezen dus niet alleen een studierichting maar we vergroten ook de kans dat je de studie succesvol afrond.

 

Ervaringen

Boris (18 jaar, switchte na 1 jaar van MBO studie): Je hebt me heel erg geholpen, ik ben veel blijer met waar ik nu ben en wat ik heb gekozen!

Julia (14 jaar/profielkeuze gymnasium): Je leerde mij op een andere manier na te denken over wat er bij me past, naar mezelf te kijken. Ik heb geen twijfel meer over mijn profielkeuze en durf nu ook meer mezelf uit te spreken. Ik vond de gesprekken met jou en de oefeningen ook super leuk!

Amber (21 jaar, MBO afgerond): met de vraag welke HBO studie moet ik gaan doen kwam ik bij jou maar we gingen veel verder kijken. Moet ik wel een HBO studie gaan doen? Wat past bij mij? Waar krijg ik energie van? Leuke en interessante gesprekken waarbij ik verrassende dingen ontdekte.

 

Interesse?

Neem gerust contact op!

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten, daarna bepaal jij of je met mij het traject aan wil gaan!