studiekeuzecoach Conny Boersma

Conny Boersma Studiekeuzecoach

"Ontdek waar jouw passie ligt en wat bij jou past."

Kiezen is leuk!

Door te weten wat jij leuk vindt en waar jij blij van wordt ga je met andere ogen naar je studiekeuze kijken. En of dit nu voor de eerste keer is of dat je al eens eerder een keuze hebt gemaakt maakt is dan niet belangrijk. Samen met jou gaan we uitzoeken waar jouw kwaliteiten liggen en wat bij jou past.

Weet dat je niet de enige bent die dit lastig vind.

Als coach ben ik enthousiast, daag ik je uit en stimuleer ik je, zodat je ontdekt wie jij bent en waar jij in de toekomst mee bezig wilt zijn.

Ervaringen

 “Ik heb geleerd op een nieuwe manier te kijken, zowel naar mezelf als naar mijn studiekeuze. Door middel van met veel aandacht luisteren en het stellen van de juiste vragen, heeft Conny mij mezelf beter leren kennen. Hierdoor sta ik nu sterker achter mijn keuzes en ben ik zekerder over wie ik ben, ” Fleur.

“Het studiekeuzetraject heeft mij veel opgeleverd niet alleen een veel betere kijk op studies maar ook een betere kijk op mezelf,” Mark

 “Conny heeft mij erg fijn geholpen met het vinden van een nieuwe opleiding.” Anouk

Interesse?

Kun jij wel professionele hulp gebruiken bij je (hernieuwde) studiekeuze, dan nodig ik je graag uit om  contact op te nemen of een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

(Tel.0625570027)

www.connyboersma.nl