studiekeuzecoach Lieneke Arts

Kiezen doe je zo

"Voor de studiekeuze die echt bij jou past!"

Wil je graag een gemotiveerde en succesvolle studiekeuze maken? Door te kiezen voor de professionele studiekeuzebegeleiding van Kiezen doe je zo ga je gestructureerd aan de slag met je studiekeuze. Je vergroot je zelfinzicht, je (her-) oriënteert je op de mogelijkheden, doet ervaring op in de praktijk en leert weloverwogen keuzes maken. Zo kies je de studie die echt bij je past.

Waarom Kiezen doe je zo?

  • Creëert overzicht en geeft duidelijkheid
  • Werkt positief en talentgericht
  • Leert je goede keuzes maken in je leven
  • Geeft rust en vertrouwen
  • Objectief en onafhankelijk
  • Ruim 9 jaar ervaring als studiekeuzecoach

Ervaringen

Doenja: Ik ben me bewust geworden van wat ik kan en wat ik wil. Ik weet veel meer over de opleidingen die ik wil volgen en ben dus een stuk beter voorbereid.

Senne: Dankzij dit traject heb ik mijn studie gevonden. En ik ben me meer bewust van mezelf geworden. Ik ben erg tevreden met de coaching die ik heb gehad. De coach gaf inzichten over mij die ik zelf nog niet had gezien. De coaching is voor mij van grote waarde geweest!

Anne: Open minded, enthousiast, eerlijk, motiverend. Een coach waar je echt wat aan hebt!!!

Direct aan de slag?

Download gratis de 7 studiekeuzetips waar je echt wat aan hebt. Een werkboek vol informatie, praktische tips en concrete opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt om de studie te vinden die écht bij je past!

Contact

Wil je ook gemotiveerd en vol vertrouwen aan je studie beginnen? Ik help je graag! Bel of mail me gerust voor meer informatie. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

een-studie-kiezen-doe-je-zo