studiekeuzecoach Marieke Duijs-Bomhof

Stromend Leven

"Ik geloof dat je gelukkig wordt als je doet wat je écht graag wilt. Dan ben je gemotiveerd, gebruik je je talenten en zit je lekker in je vel."

Maar hoe kom je erachter wat je echt graag wilt doen? Dat is nog niet zo makkelijk.

Ik help je bij het maken van jouw keuze

Samen ontdekken we wie je bent, waar jouw talenten liggen en wat je het meest interesseert. Samen vinden we de studie die bij je past en waar je later een leuke baan mee kan vinden.

Wil jij dit ook?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen, mailen of appen, wat jij maar het fijnste vindt. Meer informatie over de inhoud van het Studiekeuzetraject vind je op mijn website.

Een vriendelijke groet en wellicht tot gauw!

Marieke Duijs-Bomhof

Reviews

“Ik heb dit traject supergoed ervaren! Ik ben tot bepaalde inzichten gekomen en ben nog dichter bij mezelf gekomen. Ik weet nu nog beter waar mijn drijfveren liggen en wat ik belangrijk vind in het leven. Elke sessie was weer een verrassing voor mij en bracht me tot nieuwe inzichten/ideeën. Ik kwam elke keer weer met een lach op mijn gezicht uit het gesprek. De zelfkennis die ik heb opgedaan d.m.v. deze training heb ik kunnen gebruiken bij het maken van een studiekeuze maar ik weet zeker dat ik er heel mijn leven nog iets aan zal hebben!”
Fleur (20 jaar)

“Mijn ervaring met het Studiekeuzetraject is uitermate positief. Ik heb de studie gevonden die bij mij past en de manier waarop ik de weg daarnaartoe heb bewandeld was ook erg positief. Marieke was tijdens het hele traject heel erg geduldig (ook als je 5 minuten nodig had om over een vraag na te denken :-)). Ik heb tijdens het traject meerdere wijze lessen opgedaan en ik ben ook een stuk rijker geworden in de kennis over mijzelf. Dit zal mij voor de rest van mijn leven kunnen helpen als ik belangrijke beslissingen moet nemen!!!”
Fenna (19 jaar)

“Ik ben zeer tevreden over de coaching omdat ik erachter ben gekomen dat ik de studie die ik zou kiezen eigenlijk helemaal niet zo leuk vind en dat ik andere studies heb gevonden die ik leuker vind. Het heeft mij veel geholpen met het begrijpen hoe ik een studie moet kiezen en welke studie ik zou kunnen kiezen. Ik heb nu een goed beeld van wat ik wil gaan doen, welke studie mij het meest aanspreekt.”
Martijn (18 jaar)