studiekeuzecoach Maureen Hoekstra

Buro RIJK

"Regie In Je Keuze"

Buro RIJK staat voor; Regie In Je Keuze, in je keuze van leven. Want zonder regie is het lastig een juiste keuze te maken.

Als Studiekeuze- en Loopbaancoach help ik mensen die worstelen met hun loopbaan of studiekeuze. Samen gaan we ontdekken waar je goed in bent en waar je gelukkig van wordt.

 

Weten wat je wilt, creëert focus en de rust om keuzes te maken die naadloos aansluiten op jouw persoonlijkheid. Voor iedereen die een rijk en bevredigend werkend bestaan wilt leiden.

 

Door het traject krijg je inzicht in situaties die voor jou belangrijk zijn, je richting geven en je bijstaan in je zoektocht.

Herken jij jezelf in één van de onderstaande vragen?

  • Krijg je stress van al die keuzes?
  • Twijfel je aan alles?
  • Heb je een studie gekozen, maar bekruipt je het gevoel of dit het wel is?

 

Je bent echt niet de enige! Bij Buro RIJK richten ons niet te snel op testresultaten, maar kijken eerst naar jou! En we zorgen er voor dat jezelf inzicht krijgt! Studiekeuzecoaching loont echt!

 

Nieuwsgierig geworden, kijk dan op de website www.burorijk.nl en lees alles erover hoe Buro RIJK je verder kan helpen. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor informatie en vraag naar de mogelijkheden voor een Studiekeuze Traject op maat.

 

Buro Rijk

Maureen Hoekstra, Bergen op Zoom

(regio West-Brabant en Zeeland)