studiekeuzecoach Miranda Brugman

GoTalentPro Studiekeuzeadvies - Loopbaanadvies

"Wanneer je je talenten kent, maak je de juiste studiekeuze!"

Vaak weten we helemaal niet (meer) wat onze talenten zijn. Dat kan komen doordat sommige van je talenten, bijvoorbeeld door de druk van je omgeving, ontmoedigd of zelfs afgeleerd zijn. Daardoor zijn deze talenten “uit het zicht” geraakt.

Ik help jou om jouw talenten weer te ontdekken, zodat jij in staat bent om een studie te kiezen die goed bij jou past. Geen testen invullen, maar een persoonlijke benadering.

Hoe?

Op een relaxte, luchtige en begrijpelijke manier bied ik een studiekeuzetraject aan dat bestaat uit drie gesprekken waarin je verschillende oefeningen en opdrachten zult doen. Dit studiekeuzetraject zal drie tot vier weken duren. Wanneer we klaar zijn, ben jij in staat om een studie te kiezen die écht bij jou past! Voor meer informatie over hoe je weer je ware talenten ontdekt, zie deze video.

Wil jij ook een studie kiezen die goed bij jou past?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt me bellen, mailen of appen, wat jij maar het fijnste vindt.

Een vriendelijke groet en wellicht tot gauw!

Miranda Brugman

 

Reviews

“Ik vond de gesprekken met Miranda leuk en gezellig. Miranda gaat echt naar de kern van de persoon en het wordt duidelijk wat je wel en niet leuk vindt.
En dit alles te koppelen aan studies die bij mij passen, dat is echt mooi!” Thijmen, 19 jaar

“Miranda heeft mijn ogen geopend om te kijken naar andere studies waar ik zelf nooit op zou komen. Dit traject is dan ook echt een aanrader!” Isabella, 16 jaar

Miranda heeft mij geholpen toen ik was gestopt met mijn studie. Aan de hand van meerdere gesprekken en opdrachten heeft ze mij geholpen de juiste route te vinden voor een andere studie. Deze keuze is goed uitgepakt, ik volg nog steeds dezelfde opleiding die uit de gesprekken voortkwam en dit bevalt erg goed! Dankje Miranda! Len, 19 jaar