studiekeuzecoach Moniek Hiemink

Moniek Hiemink

"Voor een studiekeuze die bij je past en waar je blij van wordt!"

Welke opleiding past echt bij mij?
Wat wil ik na de middelbare school gaan doen?
Mijn studie bevalt me niet, wat nu?

Allemaal vragen waarmee je als scholier of student kunt worstelen. Ik help je graag bij het vinden van antwoorden zodat je een passende profiel-, studie- of masterkeuze kunt maken. Ook als je twijfelt over studeren, werken of een tussenjaar kun je bij mij terecht.

Maatwerk

In de studiekeuzecoaching gaan we samen gericht aan de slag. We gaan op zoek naar wat bij je past en wat je zelf wilt. Jouw specifieke situatie, vragen en doel staan altijd centraal. Door gesprekken, opdrachten en eventuele tests, laat ik je bewust worden van jouw eigen kwaliteiten, interesses en motivatie. En we onderzoeken de mogelijkheden die er zijn. We stoppen pas als jouw vragen beantwoord zijn. Als jij een keuze hebt gemaakt waar je achter staat en waar je blij van wordt.

Wat levert de studiekeuzecoaching jou op?  

  • Je leert jezelf beter kennen
  • Je weet beter wat je wilt en wat voor jou belangrijk is
  • Je hebt beter zicht op passende beroeps en/of opleidingsmogelijkheden
  • Je kunt zelf een gemotiveerde keuze maken waaraan je concrete acties koppelt.

Ervaringen

Hannah: “Je hebt me tot veel inzichten gebracht: ik ben er specifiek achter gekomen wat ik ècht leuk vind om te doen en waar ik mijn beroep van zou willen maken.”

Maud: “Ik heb heel veel aan de begeleiding gehad! Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan om een studie te kunnen kiezen.”

Rixt: “Ik heb dingen over mezelf waarvan ik mij nog niet helemaal bewust was ontdekt. Hieruit kon ik vervolgens een goede conclusie trekken over wat voor een opleiding ik wil volgen.”

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of voor een gratis oriënterend gesprek. Dit kan door dit formulier  in te vullen of door mij te bellen op 06 – 83580244.