studiekeuzecoach Ramona Burgers

TraineesPoint

"Inzicht in jouw talent & interesses helpt om een goede keuze te maken!"

Studie kiezen?

De vraag voor welke studie je na het voorgezet onderwijs moet kiezen kan je behoorlijk bezig houden. Als je een studie hebt gekozen, maar je iets anders wilt gaan doen, dan kun je waarschijnlijk ook wel keuzeadvies gebruiken.

Het helpt enorm als je eerst weet waar jij goed in bent en waar jouw interesses liggen.

Enorm aanbod

In Nederland is ook enorm veel keuze. Dat is aan de ene kant heel leuk, omdat er veel variatie is en je echt van alles kunt kiezen, aan de andere kant zorgt het ook voor zoveel mogelijkheden dat je soms niet meer weet wat nu de beste keuze zou zijn.

Studiekeuze advies

Gelukkig hoef je niet alleen die keuze te maken, je kunt natuurlijk om je heen kijken wat vrienden of klasgenoten gaan doen en er zijn veel scholen die je ook een stuk op weg kunnen helpen. Voor gericht advies kun je bij TraineesPoint een mooi traject volgen om inzicht te krijgen in wat bij jou past, wat je leuk vindt, wat je wilt, waar je goed in bent en ook welke opleidingen er allemaal zijn, welke beroepen daarbij passen en hoe de arbeidskansen zijn.

Hoe werkt het?

We kijken wat jouw vraag is en aan de hand daarvan stippelen we een traject uit. Voor meer informatie en de verschillende trajecten kun je een kijkje op mijn website nemen. Leuk als je contact opneemt dat kan via de mail of telefonisch, maar je kunt ook via Facebook, LinkedIn of Instagram contact opnemen door een persoonlijk berichtje te sturen.

Het is praktisch, niet saai en het gaat je verder op weg helpen. Het is fijn om zeker te zijn van je keus!

Over mij

Ik ben opgeleid in het DISC profiel (DISC Denkstijlen en Drijfveren) en ik heb de opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening en Studiekeuze Coach Nederland gevolgd om deze trajecten professioneel te kunnen begeleiden.

Tot snel!