Van faalangst naar zelfvertrouwen

Vrijdag 21 april jl. hebben studiekeuzecoaches Marieke Duijs-Bomhof van stromendleven.nl  en Miranda Brugman van GoTalentPro.nl een studiedag georganiseerd bij Nest in Amstelveen voor onze collega-studiekeuzecoaches uit heel Nederland van StudieKeuze Nederland.

Studiekeuzecoaches

Hoe je uit je faalangst stapt

Pia Crul van piacrul.nl met haar #lefgastenmethode hadden we uitgenodigd om ons mee te nemen in het onderwerp faalangst bij jongeren en studenten. Pia spreekt overigens liever van blokkadestress i.p.v. faalangst. Pia legt heel helder uit hoe een black-out ontstaat, wat er dan gebeurt en hoe je hier weer uit kunt komen. Zeer helpend voor jongeren en studenten!🙏

van faalangst naar zelfvertrouwen

Het ontdekken van je purpose voor meer zelfvertrouwen

Marieke Duijs-Bomhof en Miranda Brugman hebben in de middag een Workshop gegeven hoe je via een oefening met inspiratiebronnen je Life/Work Purpose kunt ontdekken. Daar kwamen prachtige purposes uit! En deze oefening kunnen we ook weer inzetten bij het ondersteunen van onze klanten! Wanneer je je purpose kent, kan dit ook helpend zijn voor het vergroten van je zelfvertrouwen.

Als leden van Studiekeuze Nederland willen we van elkaar leren, elkaar inspireren en altijd blijven leren van nieuwe ontwikkelingen.
Dit is wat ons verbindt.

Het was een mooie, verbindende en inspirerende dag!

#studiekeuze #faalangst #inspireren #studiekeuzecoaches #keuzestress #examens #jongeren #studenten #purpose